perjantai 20. huhtikuuta 2012

Hyvän postin viikko

Tällä viikolla postipoika toi muutakin kuin laskuja!
Ensimmäiseksi esittelen Ihan Aidon Jokkemaan Kissan:

Bittiavaruuden virkistävin paikka on Jokkemaa (http://jokkemaa.blogspot.com/)
200 lukijan kertymisen kunniaksi Jokke arpoi kolme hienoa palkintoa. Minullahan ei koskaan ole ollut arpaonnea, mutta Jokkemaa yllättää aina!

Postissa tuli myös kaksi odotettua lehteä.
From Polymer to Art
on Hollannissa toimitettu polymeerimassaan keskittyvä lehti. Siis eurooppalainen lehti vaihtoehtona kaiken yli vyöryvälle amerikkalaiselle hapatukselle! Tosin pikaisesti selaten merkittävä osa artikkeleista on amerikkalaisia tavalla tai toisella.

Iso plussa lehdelle nopeudesta! Laitoin tilauksen nettiin lauantaina, lehti tuli postissa keskiviikkona.

Keskiviikkona tuli myös
Ihana
Ihanan vuosikerran sain palkintona kaulakorukilpailusta, joka järjestettiin Tampereen kädentaitomessujen yhteydessä. Vuoden ensimmäisestä numerosta tarkkaavainen lukija saattoikin bongata aidon othel-kaulurin...

Ihanan plussa on Polymer-lehteä ammattimaisempi ote, mm. selkeä taitto. En ole aivan kohderyhmää, askarreltua tuli lapsena tarpeeksi. Pörrön massatyöaukeama pitää tietysti katsoa. Lisäksi artikkeli kotilieden (ei siis Kotilieden...) päällä tehtävästä emaloinnista jäi takaraivoon jyskyttämään. Sillähän korutaiteilija Pentti Sarpanevakin aloitti - älkääkä sotkeko siihen toiseen Sarpanevaan, joka ehkä on kuuluisampi, mutta kuitenkin vain pikkuveli!
1 kommentti:

Jokke kirjoitti...

Lehtipalkinto on mennyt ihan oikeaan osoitteeseen varmasti (ja miksei kissakin) :)