lauantai 6. lokakuuta 2012

Viisikon uudet seikkailut

Jatkoa viime sunnuntailta: Helmiviisikko ratsastaa jälleen!

Koko kuluneen viikon ahkeroimme vaihtarihelmistä aina vain uusia koruja.
(Syntysanat täällä: http://korukopla.blogspot.fi/2012/09/vaihtorinki-viidelle.html )

Heti helmiaarteen saavuttua (ja positiivisen shokin hiukan hälvettyä) aloin läjittää materiaalia sitä korua varten, jossa on kaikilta tulleita helmiä. Siitä olisi voinut tulla tälläinen:


...tai tälläinen:


...mutta siitä tulikin tälläinen:


Omatekemä riipukseni, tuo musta savinaama, oli sittenkin minulle läheisin. 
Ja hei, eikös asian niin pidäkin olla?


Tämä naama jäi minulle, koska se on liian suuri mahtuakseen (pehmustettuna) kirjeen paksuuteen. Lisäksi sen ripustusreikä on mennyt lasitteesta umpeen. Mutta onhan liimaa!


Musta sädekehä rakentuu Niinan kaksireikäisestä kristallista, joka on nostettu Magsin puurenkaan päälle. Sitä rengasta piti vähän värittää. Saran mustat helmet ovat minusta vaihdon monikäyttöisimmät helmet (mistä niitä saa lisää?). Niiden kanssa kaaren muodostavat Inkun makeanvedenhelmet.

Sivuille sojottavat Saran simpukankuoret ja omat merisiilinpiikkini (ähäkutti, muut saivat näitä 5, mutta mulle jäikin 6!). Saran grizzy-kukon niskasulat nitistivät sisäisen vegaanini, ja Magsin kalan selkäranganpalat rynnistivät mukaan niiden vanavedessä.


Koruläpykkä roikkuu Saran nahkapunoksessa, johon tismalleen sopivaksi nauhanpäätteeksi sujahti Mags Mestariampujan luodin hylsy. (Miten Mags on saanut pakettinsa tullista? En usko, että käytettyjä, koristekuvioituja, patinoituja ja pujotusreiällä varustettuja hylsyjä myydään Suomessa. Jos myydään, kertokaa osoite!) Toiseen päähän piti improvisoida värittämällä Magsin isoreikäistä puuhelmeä vähän uusiksi.

Inkun kivikiekot sopivat juuri Magsin puurenkaisiin. Muita aineksia ovat oman varastoni siemenhelmet, pohjakangas (Lacy's Stiff Stuff), taustakangas (Ultrasuede) ja värjätty kuparilanka.

Settiin kuuluu hillitty rannekoru:

(Pakko myöntää, että selkäranganpätkät toimivat!)

...ja kivasti kutittavat korvakorut:Klikkaa itsesi katsomaan, mitä Helmiviisikon neljä muuta ovat saaneet aikaan:


14 kommenttia:

Merja kirjoitti...

Uskomattoman upeita kaikki, jäin haukkomaan henkeä ;-D.

Sara kirjoitti...

Aivan mielettömän u p e a korusarja!
Kaulakäädystä saisi myös komean taidejulisteen.
Ei se määrä vaan laatu; kumarran syvään Othel!

inkku kirjoitti...

Voi taivas, kyllä mä nyt hinkaisin aamukahveet kitusiini! :o Voi Othel minkä teit.. tää on vaan NIIN UPEA! Muuta en kyllä olisi odottanutkaan sulta. :D

Jokke kirjoitti...

Ahh, kotoista. Selvästi ollaan päästy takaisin omimmilleen. Se näkyy komeasti.

Mags kirjoitti...

Oot kyllä vetänyt ihanasti yhteen mitä moninaisimmat materiaalit! Upea, upea kokonaisuus - vain Othel pystyy tähän :-)

Niina kirjoitti...

Voi herttinen sentään :D Uskomattoman upea koru, käsittämättömän hieno. Miten ihmeessä olet ehtinyt tehdä tämän kaiken. Taidokasta ja niin nerokasta. Jatkan tuijottelua.

Miina kirjoitti...

Tuo kaulakoru sai kyllä minutkin haukkomaan happea! Niiin upea ja omaperäinen! :) Korviksetkin ovat ah niin ihanat. Tekee mieli ostaa sulkia!

Vikki kirjoitti...

Voi siun kanssaas ja kerallas :)
Ihan mahtava koru jälleen!
Kiva postaus kun tuossa oli noita hahmotelmiasi, hyvä kun pysyit tyylissäsi!
En nyt ala tämän enempää ruotimaan, ihailen vain hiljakseen!

suntsa kirjoitti...

Mykistävää taitoa tosiaan! Poppanaisvaltijattaren (mikähän sekin on) korusetti! Älykästä ja rohkeaa yhdistelyä. Mahdottoman hieno kaulakoru, jota en ikinä voisi laittaa omaan kaulaani (,koska en ole poppanaisvaltijatar :D). Korvikset hienosti samaa linjaa, ja rannekoru, mutta hillitympänä kävisi jo paremmin jokanaiselle.

Akvamarin kirjoitti...

Käsittämättömän mahtavan henkeäsalpaavan upea!!! Sulla on kyllä taitoa ja silmää! Ja luovuutta!

sole kirjoitti...

Muut vei jo sanat suusta, henki täälläkin salpautui ja sanattomuus iski. Ihmeellinen upeus tuo kaulakoru ja todella mielikuvituksella käytetty osia. Aivan ihana on tuo salakuljetettu hylsykin. Ja varsinkin tuo naama, josta tulee, täysin positiivisessa mielessä (!), mieleen suoruumiit ;D. Shamaanikoru, ylellinen sellainen (sanat tuli näköjään takaisin...)

Othel kirjoitti...

Sydämellinen kiitos kaikista kommenteista!
"Suoruumis" muistetaan vielä palvelutalossa :-D

Tanja Marita kirjoitti...

Wow, aika mykistävä... ja sillai hyvällä tavalla :D upea! Inkkaririnsessan koru.

Rusina kirjoitti...

Ihan hengästyin kun korusi räjähti verkkokalvoille ja ahnaasti katse poukkoilu kulmasta toiseen. Upea kaulakoru ja ihan yhtä upeat lisäosat. Hyvä kun maltoin lukea tekstin ; )

On se vaan niin hyvä kun on paljon tekijöitä. Ihailen mykkänä ja toivon sormet ristissä ja aivot kiharalla, vaikka samlla tiedän, että menee niin kauas universumin sumuihin eikä todellakaan ole minun osaamisen mukavuusalueella.

Kauhulla odotan, mitä se minun kaverini oikein toivoikaan viime perjantaina tavatessamme. Sanoi piirtävänsä jotain korua ja lähettävänsä se toteutettavaksi minulle ... KÄÄÄK!