lauantai 27. huhtikuuta 2013

Bead Soup Blog Party: Kolmas kerta toden sanoo

Mitä järkevät, keski-ikäiset rouvat ympäri maailmaa tekevät?
Vaihtelevat helmiä keskenään!

Kaiken maailman korublogien helmivaihtohaaste on kahden lykkäyksen jälkeen edennyt kolmanteen julkistukseen. Taustat sekä listan osallistujista löydät täältä:
http://lorianderson-beadsoupblogparty.blogspot.fi/2013/04/welcome-to-3rd-reveal-of-7th-bead-soup.html

Tämän inspiroivan helmisopan lennätti Englannista Marjolein Trewavas, helmivaihtoparini:


Ja sitten lusikka kauniiseen käteen.


1. Vanha viihtyisä Englanti:

Sohvatyyny, tekotakka, ruusutapetti, kisumisu ja kuppi teetä! Sellainen on muistikuvani 70-luvun Englannista.


Marjolein oli vasiten suunnitellut hauskan sohvatyynyriipuksensa mahtumaan suuren korvarenkaan sisälle. Se ja elegantti kimonokangas määräsivät korun värimaailman. Naisellista neulanpistelyä jatkoin japanilaisista siemenhelmistä tehdyillä peyote-helmihelmilläni ja nauhanpäillä. Marjoleinin lukon kylvetin rikkimaksassa.(Olisikohan se halunnut myös saunaan?)


2. Yhtä viihtyisät korvakorut:
Marjoleinin rehevät villahelmet, hiukan kimonokangasta, messinkiä, kivihelmet ja innovatiiviset hartsi-pumpuli-korupiikkini. (Ei, minä en vielä tiedä, toimivatko ne...)


3. Keski-ikäinen nainen, joka kuunteli Sex Pistolsia:

Muinaisen poikaystäväni veljen hiukset olivat kuin nämä oranssit helmiäispiikit. Hän kuunteli Sex Pistolsia sellaisella volyymillä, ettei kukaan päässyt pakoon.Marjoleinin avaimenreikälevy, helmiäispiikkejä, tiikeriraidallisia lamppuhelmiä, pieniä puuhelmiä ja kaurikotilo. Lisäksi minulta omatekemä keramiikkarengas ja -helmi, messinkiä, hamppua ja koruhartsissa uitettu postimerkki. (Eikö Elisabet ollut ihana nuorena?!)


4. Hyytävä ranta

Englantilaisilla uimarannoilla on ihan yhtä hyytävän kylmää kuin suomalaisilla uimarannoilla. Englantilaiset vain onnistuvat paremmin teeskentelemään, että rannalla on ihanaa!


Marjoleinin kaurikotiloita ja pieniä keramiikkahelmiä. Ne isommat helmet ovat minun tekemiäni, kuten myös ranta(kirpputori!)löydöistä ja Ice Resinistä tehty riipus. Teksti avaa sanan "rantapuku". Messinki, siemenet, Marjoleinin lähettämä puuvillanyöri.


Olipa hauskaa olla mukana!
Menkää vilkaisemaan, mitä Marjolein teki hänelle lähettämästäni (huomattavasti suppeammasta, miten noloa...) helmivalikoimasta:
Ja mitä muut rapiat 200 helmihullua tekivät:

7 kommenttia:

Mags kirjoitti...

You're the Star of this show :-D I love the colorways of your pieces, they all speak to me, loudly!! Even the spiky one wakes the little anarchist ?? in me...
The first, 'Merry Old England' is superb; Marjolein's soup was just your cup of tea, my darling!

Sama suomeksi: soot niin paras <3 <3

MiunMaun kirjoitti...

Voi vau ja sit jo sanat loppuu! Kaikki ovat hienoja, mutta toi rantakorun riipus <3 W-a-u, ihana. Eikä Sex Pistolskaan juuri jää jälkeen. Hienoja.

Penny kirjoitti...

Upeita, jälleen kerran! Tuosta viimeisestä tykkään eniten, voin oikein kuvitella sinut sille hyytävälle rannalle, iho kananlihalla, mutta iloisena kun on niin hieno kaulakoru :-)

Great work again, Auntie Othel!

outiriina kirjoitti...

vau miten yksilöllisiä koruja rohkealle käyttäjälle :) minulle, tavallisemmalle taapertajalle ja merenrannan kasvatille kolahtaa parhaiten tuo viimeinen koru - ihan nenässäni jo haistan meren suolaisen tuoksun. KESÄ, tule jo!!!

sole kirjoitti...

Ihania, komeita ja erikoisia englantilaisia. Sex pistols-koru taitaa olla suosikkini. On pistänyt silmään se, että englantilaisella ja suomalaisella on ihan eri käsitys kylmästä ja lämpimästä, johtuu varmaan talojen lämmitystyylistä.

Helmi kirjoitti...

WAU! Sinun idearikkautesi ja yhdistelytaitosi ovat toki jo tulleet tutuksi täällä vieraillessa, mutta niin vaan tälläkin kertaa jään haukkomaan henkeä ihastuksesta. Ihan mielettömiä, kaikki!

Vikki kirjoitti...

Vanha viihtyisä Englanti taitaa olla suosikkini, siinä on niin hyvä tunnelma, viihtyisä! Olisit eksotiikan vuoksi käyttänyt lukon pikaisesti saunassa:)
Korvakorut ovat niin hupsun hauskat, samalla kovasti sympaattiset!
Voi tuota mielikuvituksen lentoa 3. korussa, postimerkki on täydellinen oivallus, keramiikkahelmet sekä helmiäispikkien sidonta edelleen mahtavaa!
Ja viimeinen on niin tyylikäs, viileän kaunis!
Ja tuo lähettämäsi paketti on tyylikäs, siinä on suomikuvaa sekä kaunista ja hauskaakin omaa luovuutta!
Olen niin iloinen että saat tätä luovuuttasi laajemmin näkyviin!